Bejelentés


GÁL KANDALLÓ Cserépkályhák, kandallók, kemencék tervezése és kivit


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Tisztelt Látogató!

Köszönöm, hogy ellátogatott honlapomra!
Először is engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam.

Gál Zoltán vagyok, 45 éves, nős, három fiú gyermek apja. 
1992-ben érettségiztem a győri Hild József Építőipari Szakközép-iskolában.
Építészmérnöki diplomámat 1998-ban szereztem meg a győri Széchenyi István Főiskola építészmérnöki szak tervezői szakirányán.
1997-ben - még a diploma megszerzése előtt - építésvezetőként dolgoztam a miskolci székhelyű, de elsősorban Budapesten tevékenykedő Szeleta 3B Kft-nél, ahol falazott kémények utólagos bélelési, ún. ASAN-technológiával történő felújítási munkáit irányítottam.
1999. év októberétől 2005. év januárjáig a KÉTÜSZ (Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Szolgáltató) Kft. mosonmagyaróvári kirendeltségén dolgoztam kéményvizsgálóként, ahol a kémények műszaki felülvizsgálata mellett cserépkályhák, kandallók, kemencék tervezése volt a fő feladatom. A tervezésen kívül az anyagbeszerzés egy része és a kivitelezés koordinálása, ellenőrzése is rám hárult. 
2005. év januárjától 2016. végéig a mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Fenntartási osztályán dolgoztam, ahol magasépítési beruházóként a Városháza és a városi intézmények beruházási, felújítási munkáinak koordinálása volt az elsődleges feladatom.
2017. év első félévében szabadúszóként elsősorban építőipari kivitelezési munkák előkészítésével, költségvetési kiírások és árajánlatok összeállításával, valamint ugyanezen munkák művezetésével, műszaki ellenőrzésével foglalkoztam.
2017. év közepétől egy hídépítéssel foglalkozó cégnél dolgozom építésvezetőként.
A cserépkályhák, vakolt kályhák, kandallók, kemencék, grillezők és kémények tervezését, előbbiek kivetelezésének irányítását és építését korábban főállásban, jelenleg másodállásban végzem profi cserépkályhások,  kandallóépítők, kőműves mesterek, kéményépítő-, bádogos-, kőfaragó-, fűtésszerelő-, villanyszerelő- és asztalos szakember(ek) bevonásával. Az utóbbi időben - a minimál stílusú kályhák elterjedésével - egyre gyakrabban van szükség festő szakember bevonására is.
A tüzeléstechnikai szakmában eltöltött több mint 20 év során ezernél is több tervet készítettem, melyek közül több száz meg is valósult. Magyarországon kívül több munkánk valósult meg Ausztriában, Szlovákiában és Németországban, de kollégáim építettek cserépkályhát már Olaszországban és Franciaországban is.

2015. szeptember 26. óta a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők - és Gyártók Országos Ipartestületének (MACSOI) pártolói tagja vagyok.

Fentiek alapján vállalom cserépkályhák, vakolt kályhák, kandallók, kemencék, grillezők és kémények tervezését, kivitelezését. A terveket a Megrendelő igényeinek és a vonatkozó előírásoknak megfelelően készítem el helyszíni felmérést követően, e-mailen megküldött képek, rajzok vagy egyéb információk alapján.
A kézzel készített tervdokumentáció a következőket tartalmazza: alaprajz, nézetrajz(ok) M 1:20-as léptékben, szabadkézi látványrajz, szükség esetén részletrajzok és kivitelezési árajánlat. 
A tervdokumentáció általában 6.000 - 30.000,- Ft közötti áron készül a tervek bonyolultságától függően a felméréstől számított pár napon belül. A tervdokumentáció átadása történhet személyesen, de megküldhető e-mailen, faxon, vagy postai úton is.
A kivitelezés határideje a Megrendelő által jóváhagyott tervrajzok és az elfogadott árajánlat alapján kitöltött Megrendelőlap / Megbízási szerződés aláírását követően 1-8 hét. Megrendeléskor a kivitelezési ár 30-50 %-a közötti előleg fizetendő. Az előleg fizethető készpénzzel személyes átadással, vagy ún. rózsaszín csekken történő feladással postai úton, de kiegyenlíthető banki átutalással is.
A hátralék fizetése történhet egy vagy két részletben is. Az utolsó részletet a kivitelezés befejezésének napján kell kiegyenlíteni. A próbabegyújtást követően átadásra kerülő átadási dokumentáció a következőket tartalmazza: kivitelezői nyilatkozat, teljesítmény-nyilatkozat, használati (üzemeltetési) utasítás, garanciajegy vagy garancialevél (Certifikat).
A kivitelezés időtartama az építés tárgyát képező tüzelőberendezés összetettségétől függően általában 2-6 nap. Hagyományos cserépkályha átrakását 1-2 nap alatt is el tudjuk végezni, de egy nagyobb kombinált kemence építése kémény létesítésével együtt akár 6-7 napig is eltarthat.

Kérem keressen telefonon vagy e-mailen!

Üdvözlettel:

Gál Zoltán
építészmérnök


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!